Auteur

KINDERBOEK MYSTERIE IN HET BOS
 

Tijdens haar werk als Pedagoog merkte Leonie dat kinderen het leuk vinden om spannende verhalen, met veel humor te lezen, waardoor ze leren om op een leuke manier met elkaar om te gaan. In het spannende en grappige boek 'Mysterie in het bos' leren de kinderen over de dieren, de natuur en over elkaar. Prachtige natuurfoto's van eigen hand maken het boek helemaal af.

BESTELLEN: 

Vanuit het donker naar het licht.

 

Het is een gedichtenbundel, waarin de emoties die de mensen tijdens de Tweede Wereldoorlog voelden, tot uiting komen. Boekscout: “Deze bundel is als een bos rozen op het graf van een overleden soldaat.”

Bedankt voor onze vrijheid!

Het is geschreven om hen te bedanken die tijdens de Tweede Wereldoorlog ervoor hebben gezorgd dat wij nu in vrijheid leven.

Het boek geeft informatie over deze indringende periode in onze samenleving. Daarvoor zijn de volgende gebeurtenissen gebruikt: de slag om de Grebbeberg, de Februaristaking, Isoleren en vervolgen van de Joodse gemeenschap, Kamp Westerbork, het verzet,  dwangarbeid, de slag om Arnhem, de Razzia in Putten, de Hongerwinter, gefusilleerd aan de Rademakersbroek, Nederlands- Indië, de bevrijding.

 

De verhalen zijn geïllustreerd met gedenktekens, die een onderdeel van onze hedendaagse herdenking vormen. Ieder verhaal begint met een persoonlijke situatie die zich in de tijd van de gebeurtenis afspeelt.

Het boek is aantrekkelijk voor jong en oud.

BESTELLEN:

Tevens ben ik over mijn boeken en de Tweede Wereldoorlog ook gastspreker voor scholen en verenigingen. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now